Diskuze sezóna 2018/2019
- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Diskuze sezóna 2018/2019
Za sebe
Od pádu do druhé ligy jsem na hokeji byl jednou. Myslím bylo to na zápas PO už ani nevím kdo to byl. Já jsem bohužel 30 km od Špk. a jak jsem tehdy prohlásil na druhou ligu jezdit nebudu i přes to, že drakům stále fandím a mrzí mě každý neúspěch.V době první ligy si troufám říci jsem absolvoval 80% domácích zápasů.Co sleduji návštěvnost druhé ligy hodně klesla asi stejný názor má více lidí.
Včera a nejen včera těch chyb tam opravdu bylo mnoho a ve finále na to draci doplatili. Když se koukneme o pár příspěvků zpět, tenkrát jsem napsal, že stačí, aby brankář soupeře trochu zachytal a dopadne to tak jak např. včera. Jak napsal Harm brankáři ze Špk. odjíždí, jako hvězdy s tímto se nedá nic jen souhlasit.Naše koncovka je prostě tristní.Nyní nemáme jak se píše chladnokrevné zakončovatele,kteří mají čuch na góly a vědí kde se v určitý moment mají nacházet. Ze sestavy vypadlo mnoho našich dobrých hráčů, kteří toto v nějaké míře splňovali. Dle mě nynější sestavou, jsme se zařadili k lepšímu průměru
druhé ligy a to zase jak píše hokejka nato nepotřebujeme profi tým. Nechci se již šťárat v minulosti to kde jsme si vedení zavinilo samo svojí arogancí při pádu do druhé ligy bylo mužstvo na pohodové 6 místo. Řetěz je vždy tak silný jako je jeho nejslabší článek a to byl trenér.
Včerejší zápas
Jak se psalo dojeli jsme na své chyby a neproměňování šancí a hlavně nabízených přesilovek.Naše na pár vyjímek věčná nemoc produktivita při přesilovkách.
No a chyba myslím Romančika při naší přesilovce, kterému soupeř vypíchl puk a skóroval v oslabení.Dopadlo to, jak to dopadlo s tímto nic již nenaděláme a jedeme dál nezbývá nic jiného než věřit,že další zápas bude zase lepší.
Jeden můj postřeh.
Sleduji to, již delší dobu a možná že to vidí i soupeři a těží z toho.Někteří naši hráči se začnou pod tlakem chovat, jako mistři světa.Všiml jsem si toho hlavně u Sedláka a sem tam i u jiných hráčů.Když jsme pod tlakem, někdy i dokonce v oslabení místo abychom puk vyhazovali podél mantinelu, tak se naši hráči snaží kombinovat a né jednou posílají křižné přihrávky, kde je soupeř zachycuje a pramení z toho velké šance. Toto přeci hráče učí již od žáčků,aby při oslabení nikdy nevyhazovali,nedej bože nenahrávali na střed ledové plochy.
Ještě bych poukázal na jeden fakt,který se mi začíná zdát,že se vrací do starých kolejí.
Neinformovanost fanouška.
Od pádu do druhé ligy jsem na hokeji byl jednou. Myslím bylo to na zápas PO už ani nevím kdo to byl. Já jsem bohužel 30 km od Špk. a jak jsem tehdy prohlásil na druhou ligu jezdit nebudu i přes to, že drakům stále fandím a mrzí mě každý neúspěch.V době první ligy si troufám říci jsem absolvoval 80% domácích zápasů.Co sleduji návštěvnost druhé ligy hodně klesla asi stejný názor má více lidí.
Včera a nejen včera těch chyb tam opravdu bylo mnoho a ve finále na to draci doplatili. Když se koukneme o pár příspěvků zpět, tenkrát jsem napsal, že stačí, aby brankář soupeře trochu zachytal a dopadne to tak jak např. včera. Jak napsal Harm brankáři ze Špk. odjíždí, jako hvězdy s tímto se nedá nic jen souhlasit.Naše koncovka je prostě tristní.Nyní nemáme jak se píše chladnokrevné zakončovatele,kteří mají čuch na góly a vědí kde se v určitý moment mají nacházet. Ze sestavy vypadlo mnoho našich dobrých hráčů, kteří toto v nějaké míře splňovali. Dle mě nynější sestavou, jsme se zařadili k lepšímu průměru
druhé ligy a to zase jak píše hokejka nato nepotřebujeme profi tým. Nechci se již šťárat v minulosti to kde jsme si vedení zavinilo samo svojí arogancí při pádu do druhé ligy bylo mužstvo na pohodové 6 místo. Řetěz je vždy tak silný jako je jeho nejslabší článek a to byl trenér.
Včerejší zápas
Jak se psalo dojeli jsme na své chyby a neproměňování šancí a hlavně nabízených přesilovek.Naše na pár vyjímek věčná nemoc produktivita při přesilovkách.
No a chyba myslím Romančika při naší přesilovce, kterému soupeř vypíchl puk a skóroval v oslabení.Dopadlo to, jak to dopadlo s tímto nic již nenaděláme a jedeme dál nezbývá nic jiného než věřit,že další zápas bude zase lepší.
Jeden můj postřeh.
Sleduji to, již delší dobu a možná že to vidí i soupeři a těží z toho.Někteří naši hráči se začnou pod tlakem chovat, jako mistři světa.Všiml jsem si toho hlavně u Sedláka a sem tam i u jiných hráčů.Když jsme pod tlakem, někdy i dokonce v oslabení místo abychom puk vyhazovali podél mantinelu, tak se naši hráči snaží kombinovat a né jednou posílají křižné přihrávky, kde je soupeř zachycuje a pramení z toho velké šance. Toto přeci hráče učí již od žáčků,aby při oslabení nikdy nevyhazovali,nedej bože nenahrávali na střed ledové plochy.
Ještě bych poukázal na jeden fakt,který se mi začíná zdát,že se vrací do starých kolejí.
Neinformovanost fanouška.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
-
dracik
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
Šimon Fischer Kdy bude vorobjev?
Spravovat
2 h
Tomáš Ostřanský
Tomáš Ostřanský Psal že ponědělnik, nebo vtornik.
Spravovat
2 h
Tomáš Ostřanský
Tomáš Ostřanský Psal že ponědělnik, nebo vtornik.
-
dracik
Ani dnes do utkání nezasáhne Dmitrij Vorobjev, na jehož návrat z Ruska trenéři netrpělivě čekají. Administrativu bohužel příliš nezajímají strasti hokejových klubů, které čekají na své leckdy klíčové hráče. Své o tom již vědí také ve Vsetíně, kteří z podobných důvodů prozatím přišli o Mitche Theoreta, který se musel vrátit do Kanady. Podle slov Jozefa Zavadila potom prakticky nelze počítat s návratem obránce Nikolaje Tolokonnikova a klub tak stále řeší doplnění kádru o jednoho defenzivního hráče. Do Nového Jičína dnes s týmem rovněž odjede Vojtěch Krejčiřík, který by se v sestavě Draků snad mohl začít objevovat pravidelně.
-
dracik
Krejčiřík zažádal v Prostějově o zrušení smlouvy.Psali v tydnu na severu
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Uvidíme raději mlčím.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Gratulace k zisku dvou bodů. 
Škoda,že nedokážeme soupeřům po vstřelení gólu odskočit na větší rozdíl a je vždy otázka času kdy soupeř srovná,

Škoda,že nedokážeme soupeřům po vstřelení gólu odskočit na větší rozdíl a je vždy otázka času kdy soupeř srovná,
-
dracik
-
dracik
Tak podle tohoto článku byl včera náš brankář Haloda tragický a rozhodčí to stejný
https://www.hknj.cz/zapas.asp?id=Nejlep ... i-----1202
https://www.hknj.cz/zapas.asp?id=Nejlep ... i-----1202
- LachtanDrak
- Site Admin
No přiznám se hodnocení zápasu není moc profesionálně napsané. Zápas jsem sice neviděl, ale i kdyby tomu bylo tak jak píší profesionál by to napsal určitě taktněji . Zde z toho článku čiší jen samá křivda nic jiného tam nevidím. 
-
dracik
Taky jsem si říkal,že to asi nepsal soudný člověk.Kdyby byl náš brankář tak špatný,tak jsme nevyhrály
-
dracik
Dnešní onlajny stojí za nic,tak zde dávám aspon sestavu z facebooku
Haloda (Polívka)
Sedlák - Drtil
Gewiese - Řezáč
Vaněk - Haloda
Krejčiřík - Čuřík - Plášek
Králík - Hroch - Ďurač
Antonov - Pokorný - Romančík
Ostřanský - Urban - Šíp
Haloda (Polívka)
Sedlák - Drtil
Gewiese - Řezáč
Vaněk - Haloda
Krejčiřík - Čuřík - Plášek
Králík - Hroch - Ďurač
Antonov - Pokorný - Romančík
Ostřanský - Urban - Šíp
- LachtanDrak
- Site Admin
Gratulace k výhře a zisku 3 bodů . Ty onlajny jsem nestíhal ani číst . 
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Bohužel včerejší zápas jsem neměl možnost vidět,tak nemohu posuzovat.
Gratulace k zisku tří bodů.
Gratulace k zisku tří bodů.
- LachtanDrak
- Site Admin
Mrzí mě,že jsem včerejší zápas nemohl sledovat ani v tv ,ale asi to byl pěkný zápas. Velká gratulace k vítězství. 
-
dracik
No zápas to byl o trošku leppší jak z valmezem,ale padalo nám to tam,takže dobrý.Na to že jsme první tak hra je špatná
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Hold škoda nezadařilo se dnes dát více gólů než jeden a tak jsme prohráli.