Diskuze sezóna 2015/2016
- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Diskuze
Kde co jak? Víte přeci jak je Šumperský fanoušek informován.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
-
Klasika
- Dal poděkování: 1 poděkování
- LachtanDrak
- Site Admin
Díky za odkaz.
Právě jsem se rozhodl,že to zkusím zítra i s tou mou bolavou čapou a poprvé v letošní sezóně pojedu draky podpořit.
Právě jsem se rozhodl,že to zkusím zítra i s tou mou bolavou čapou a poprvé v letošní sezóně pojedu draky podpořit.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Věřím,že Tě po zápase přestane bolet,ten Kovář by mohl být na nějaký bezbolestný gol.Když tady byl měsíc Moravec,tak dával v klidu jeden za druhým.
Doufám že i dnes se povezem na vítězné vlně.Třebíč ale bude větší oříšek!Navíc jsem zvědavej na novou akvizici..
- LachtanDrak
- Site Admin
Tož jdeme se chystat a vzhůru na stadion. 

-
Klasika
-
Klasika
-
dracik
- Dostal poděkování: 54 poděkování
ano jde to a jde to i bez vylouceni,za radka by se to nestalo.drakum patri dik za dalsi odmakany zapas a doufam,ze tu jan kolar vydrzi co nejdele.v moste to chce vyhrat a bude to dobre.
Jen se ukazuje práce trenéra který ví co chce a hráči to plní.Naprosto jednoduchá hra v zadu bez velkých chyb.Jen mužem litovat že to nepřišlo dřív
- LachtanDrak
- Site Admin
To jsi měl napsat dříve.Čtu to až ted.Já musím vyjíždět cca. tak hodku a půl před zápasem.Na cigárko jsem bol po první třetině vzadu.Klasika píše:Tak o pauze venku na cigarete u hlavniho vchodu
První dvě třetiny sem se jen chytal za hlavu klukům to absolutně nelepilo nedokázali si pořádně přihrát.Plno přihrávek bylo přímo na hůl soupeře.
Když už se nám podařilo soupeře zamknout ve třetině,nebo v přesilovkách jim přeskakovali puky hole a neudrželi jsme pásmo.
Ve třetí třetině nám pomohl vyrovnávací gól, který nám doslova Šindelář daroval.Připadlo mi,že Třebíč hrála jen takového udržováka.
Co mě nejvíce překvapilo dle mě cirka 5 minut před koncem Třebíč odpadla fyzicky absolutně nestíhali.
Na nájezdy to Holas totálně zabil.Nevěřil jsem mu ,ale totálně mě vytřel zrak.To že jsme celí zápas obstáli bez jediného vyloučení za to také klobouk dolů.
Po zásluze jsme urvali dva body a odlepili se z posledního místa tabulky.

Aleš Holík dal včera dva krásné nájezdy
teď už by to mělo být dobré, jen bude chvíli trvat, než se probudí fanoušci po té protrpěné mizérii.
Jednoznačný souhlas,uplně fakt hledím,kde nabrali fyz.sílu,navíc klika na goly,ale vo tom to je.Hlavně,že sami vidí,že už nejsou poslední s neg.komentáři rádoby trenérů mančaftu.Hlavně makat a makat,bude to bolet,ale jinak to nevidím,Snad i diváci začnou zase chodit,ted už je to jen na nich.
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Diváci chodit budou.Pokud v Mostě uspějeme věřím ,že návštěva ve středu bude minimálně stejná tak jak bola v sobotu.
Lidé si to povykládají.Ten to řekne tomu ten zas jinému a pokud se daří lidi to naláká.
Koho by bavilo, pokud to není úplně zarytý fanoušek,ale jen klasický divák chodit na zápas s domněním kolik,že to zase dnes dostaneme?
Lidé si to povykládají.Ten to řekne tomu ten zas jinému a pokud se daří lidi to naláká.
Koho by bavilo, pokud to není úplně zarytý fanoušek,ale jen klasický divák chodit na zápas s domněním kolik,že to zase dnes dostaneme?
-
dracik
[quote="dracik"]http://www.avantgardsporttv.cz/videa/14 ... 2015/2016/
zitra zive,parada.
Díky za odkaz..
zitra zive,parada.
Díky za odkaz..
- LachtanDrak
- Site Admin
Super díky absolutně by mě to nenapadlo z Mostu něco hledat. 
Již několikrát jsem poukazoval.
Vzhledem k tomu,že od určitého času je povinností prvoligových klubů vytvořit záznam každého utkání.
Nemělo by to být, již o nic náročnější jak finančně tak i z pohledu realizace,aby každý zápas vysílali již živě. Alibizmus typu každý bude sedět doma u streamu, než by šel na zápas neberu.Extraligu máte také v Tv nebo, každý zápas na hokejka.cz stačí se jen přihlásit přes facebook a koukáte na jakýkoliv zápas a lidé chodí.
Beru to z pohledu opravdového fanouška.Pokud se jedná o zarytého fanouška, tak zda bude moci přijít na ten zápas půjde at je to v tv či jinde.
Já minulé sezóny a to mám do Špk. daleko tak absolvuji 70 až 75% domácích zápasů.Letos prozatím jen proti Třebíči . Bohužel mi to zdravotní stav prozatím neumožňuje a jsem rád za to,že se mohu na své draky dívat alespoň na tv.

Již několikrát jsem poukazoval.
Vzhledem k tomu,že od určitého času je povinností prvoligových klubů vytvořit záznam každého utkání.
Nemělo by to být, již o nic náročnější jak finančně tak i z pohledu realizace,aby každý zápas vysílali již živě. Alibizmus typu každý bude sedět doma u streamu, než by šel na zápas neberu.Extraligu máte také v Tv nebo, každý zápas na hokejka.cz stačí se jen přihlásit přes facebook a koukáte na jakýkoliv zápas a lidé chodí.
Beru to z pohledu opravdového fanouška.Pokud se jedná o zarytého fanouška, tak zda bude moci přijít na ten zápas půjde at je to v tv či jinde.
Já minulé sezóny a to mám do Špk. daleko tak absolvuji 70 až 75% domácích zápasů.Letos prozatím jen proti Třebíči . Bohužel mi to zdravotní stav prozatím neumožňuje a jsem rád za to,že se mohu na své draky dívat alespoň na tv.

Tak přátelé,za půl hodiny to vypukne.Držme pěsti,aby byly 3 body. To by byla pro psychyku hráčů úžasná injekce.