Je mi z toho hodně smutno,kam se ten Šumperský hokej dostal.
Přiznám se, že z mého pohledu mi to připadá, jak kdyby zápas od zápasu hráči hráli hůř a hůř.
Musíme to rozdýchat a věřit,že se s tím dá ještě něco udělat.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. www.forum.satdigitalne.cz
pred zapasem jsem veril,ze kdyz hraci budou bojovat,tak maji na to aby se zachranili,ale po dnesku vim,ze bojovnost nestaci.ti hraci na to proste nemaji a to ze hraji cim dal hur je pravda.
Jako vcera zase prohra, ale musim rict ze docela smolna... Mohli jsme urvat nejaky ten bod... Sance byli, nase presilovky opet zalostne, rozhodci nas tlacil jak mohl, neuznal Prerovu regulerni gol... Proste jde na hracich videt ten zmar... Je mi jich docela i lito... Zmar, neveri si, nelepi puky... proste nic.... Je mi z toho vseho smutno, takhle spatnej hokej se v Sumperku snad nikdy nehral...
Klasika píše:Jako vcera zase prohra, ale musim rict ze docela smolna... Mohli jsme urvat nejaky ten bod... Sance byli, nase presilovky opet zalostne, rozhodci nas tlacil jak mohl, neuznal Prerovu regulerni gol... Proste jde na hracich videt ten zmar... Je mi jich docela i lito... Zmar, neveri si, nelepi puky... proste nic.... Je mi z toho vseho smutno, takhle spatnej hokej se v Sumperku snad nikdy nehral...
to gol nebyl.videl jsem to moc dobre,puk byl na care,ale caru nepresel a rozhodci to videl dobre, proto hned bez rozmyslu rozpazil.je pravda,ze kluci bojovali,ale proste si neveri a je to videt.vsechno pali do brankare nebo puk sjede s hokejky. a ty presilovky to je hruza.na gol se strasne nadřeme a lacino inkasujeme,no proste jak se to rika-ze na posranyho i zachod spadne.
„Pokud nebudeme dávat vyložené šance, tak nemůžeme uspět, navíc při nás dnes nestálo ani štěstí. Je to obrovská škoda, protože mužstvo bojovalo až do konce, což musím ocenit. Od tohoto výkonu bychom se měli odrazit," dodal Radek Kučera.
Proboha od čeho se ten Radek pořád chce odrážet?
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. www.forum.satdigitalne.cz
Radek Kučera podal rezignaci. Radku děkuji za vše co jsi pro draky udělal a samo ještě uděláš.Myslím si, že je to rozumné rozhodnutí a přišlo opravdu na poslední chvíli za pět minut dvanáct.
nezbyva nez Radkovi podekovat za vse co pro Sumpersky hokej udelal.
A ted jsem zvedav kdo bude mit tu odvahu a pokusi se draky zachranit v prvni lize.Myslim,ze se k nam treneri nepohrnou.
"Jako trenér se nikdy moc nechoval viz incident na Kladně kde vyzýval pořadatele ať si to s nim jde rozdat v boxerský vložce" Neco mi uteklo ? Vi o tom nekdo neco ?
No Kucovi patri velky dik, nicmene si nemyslim, ze je chyba v nem. Prevazne vidim problem v 'totalitnim' vedeni klubu. Kdo by mel odejit, tak je VV, ano sehnat prachy, to umi a je to dobre, za to mu patri dik, ale to by melo byt vse a do niceho by nemel dal kecat. Kuca jako GM taky nevim nevim. Ale jako trener urcite ano a sumpersky hokej by bez nej byl polovicni.
Dnes jsem měl trochu honku na net jsem se dostal až nyní.
Skoro ve všem souhlasím s eight. Nicméně uvidíme co dokáže jiný trenér.Jedno je jisté minulou sezónu s mančaftem ,který měli to totálně zazdili.
Představil bych si jej jako dalšího asistenta s Liborem.
Radek bez hokeje stejně nevydrží a sedět jen na židli to není pro něj.
To nic nemění na tom ,že Radek má u mě velký obdiv a za vše mu i když se opět opakuji velké díky.
LachtanDrak píše:Dnes jsem měl trochu honku na net jsem se dostal až nyní.
Skoro ve všem souhlasím s eight. Nicméně uvidíme co dokáže jiný trenér.Jedno je jisté minulou sezónu s mančaftem ,který měli to totálně zazdili.
Představil bych si jej jako dalšího asistenta s Liborem.
Radek bez hokeje stejně nevydrží a sedět jen na židli to není pro něj.
To nic nemění na tom ,že Radek má u mě velký obdiv a za vše mu i když se opět opakuji velké díky.
Souhlasím,ale toto mužstvo se musí na každý zápas připravit tzv.polopatě,není hráč,viz Divíšek,ktrerý by to podržel a otocčil s chladnou hlavou,včerejší zápas Komety v Olmiku to o taktice Komety jasně potvrzuje,tak nám přeju,at se to povede Liborovi,jinak vše záleží jen a jen na hráčích,jinak to nevidím,jak nebude 150procent snahy a výkonu,tak to vidím černě,hlavně si kladu pořád otázku?mají vůbec nějaký plat?
Škoda dnes se stejně nedalo nic jiného čekat. Těžko v takové krizi v jaké se nacházíme chtít hned první zápas bodovat a to ještě proti takovému soupeři jako je Kladno.
Zajímavé pokud jeli hráči Kladna na naší branku v samostatném úniku,tak to skoro pokaždé skončilo gólem.Pokud draci, tak z toho nebylo vůbec nic.
Nic na plat Most dnes také prohrál zaplat pánu bohu za to. Ted se pořádně připravit na Benátky a věřit,že už se štěstěna na ty draky otočí čelem a né zády ,jak do dnes.