Diskuze sezóna 2015/2016
- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Diskuze
jj bohužel ty naše přesilovky jsou totálně tragické.To je holý fakt.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
- LachtanDrak
- Site Admin
Naši úspěšnost celkovou za odehrané zápasy bych typoval tak na 10 AŽ 12% využití.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
-
dracik
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
- LachtanDrak
- Site Admin
dracik píše:dnes to chlapci odmakali,skoda tech presilovek.hlavne uz to chce v sobotu vyhrat
Jednoznačně souhlas.
- LachtanDrak
- Site Admin
Tak zítra to vidím za tři body a první domácí výhru.
Můj typ
4:2
Můj typ
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Bohužel naše hra otřesnááááááááááá.K tomu není, ani více co napsat. 
-
Klasika
-
dracik
- LachtanDrak
- Site Admin
Mrzí mě,kdyby ty Benátky hráli kdoví jakej hokej člověk neřekne ani popel,ale ve finále jen těžili z naších neuvěřitelných chyb a z přesilovek.Nic více tam prostě nebylo.
Uvidíme co Draci předvedou ve středu v Prostějově!Tam musí bodovat jinak nevím nevím..Líbí se mi upřímnost pána Pivka a doufám že to neschytá on..
-
Klasika
Bojim ze to tak prave bude... Bud ho vykopnou nebo odejde sam, ze se na to uz nemuze divat a bude mit svazane ruceluke80 píše:Uvidíme co Draci předvedou ve středu v Prostějově!Tam musí bodovat jinak nevím nevím..Líbí se mi upřímnost pána Pivka a doufám že to neschytá on..
- LachtanDrak
- Site Admin
Tak je po 10 kole.
Z 30 možných bodů jsme získali pouhých 8 bodů.Při této produktivitě po 52 kole budeme mít na kontě cca. 40 až 45 bodů. V předchozí sezóně se jednalo o 13 respektive 14 místo v tabulce. V sezóně 13/14 bylo 35 bodů na baráž o udržení v první lize. Po desátém kole bohužel bohužel prognózy nic moc.
Snad se ještě zvedneme a něco s tím uděláme.
Ps: Po zápasový rozhovor s Liborem Pivkem po dlouhé době, byl někdo z vedení přímí a za nic se neschovával.Uvedl věci přesně, tak jak se mají a jaká je realita.
Dle mého názoru tato upřimnost určitě vedení klubu pod fousy moc nešla,ale vzhledem,že byl na webu zveřejněný, tak prošel.I přesto bylo poté určitě nějaké to kázání ,,příště tedy takhle tedy ne,,.
Přesto vše,že vyhlídky nejsou nikterak růžové Draci jdeme bojovat tu záchranu vyválčíme

Z 30 možných bodů jsme získali pouhých 8 bodů.Při této produktivitě po 52 kole budeme mít na kontě cca. 40 až 45 bodů. V předchozí sezóně se jednalo o 13 respektive 14 místo v tabulce. V sezóně 13/14 bylo 35 bodů na baráž o udržení v první lize. Po desátém kole bohužel bohužel prognózy nic moc.
Snad se ještě zvedneme a něco s tím uděláme.
Ps: Po zápasový rozhovor s Liborem Pivkem po dlouhé době, byl někdo z vedení přímí a za nic se neschovával.Uvedl věci přesně, tak jak se mají a jaká je realita.
Dle mého názoru tato upřimnost určitě vedení klubu pod fousy moc nešla,ale vzhledem,že byl na webu zveřejněný, tak prošel.I přesto bylo poté určitě nějaké to kázání ,,příště tedy takhle tedy ne,,.
Přesto vše,že vyhlídky nejsou nikterak růžové Draci jdeme bojovat tu záchranu vyválčíme

-
dracik
pravda je,ze kuca je tu uz dlouho a pivko se me taky libi,za nic se neschovava rika to co se velcovskymu nemusi libit.jsem zvedav jak tady dlouho vydrzi.mam obavy ze dlouho ne i kdyz bych si pral opak.vemte si motaka jak tady byl dlouho .jestli 3 mesice a ve sparte je uz dva roky,takze spatny asi nebude.
Jo jo máme tady bohužel VV klan!
Ta desátá sezona jak to tak vypadá bude asi ta nejhorší.Divím se Kučerovi,že ho to stále baví,za celou tu dobu žádný posun vpřed áž na nějaké vyjímky.
Někde jsem četl názor fanouška asi na Šumperském deníku,že jedna věc je sehnad peníze,a druhá umět ten hokej dělat.
U nás platí ano ta hlavní
a to peníze za což VV poklona,ale určitě né ta druhá bez čeho se,ale ta první bohužel neobejde.
Nicméně Drakům fandím a přeji jim hlavně tu záchranu,ale bude to kujva těžké.
Snad se pletu a vše se v dobré obrátí-amen.
Ta desátá sezona jak to tak vypadá bude asi ta nejhorší.Divím se Kučerovi,že ho to stále baví,za celou tu dobu žádný posun vpřed áž na nějaké vyjímky.
Někde jsem četl názor fanouška asi na Šumperském deníku,že jedna věc je sehnad peníze,a druhá umět ten hokej dělat.
U nás platí ano ta hlavní
Nicméně Drakům fandím a přeji jim hlavně tu záchranu,ale bude to kujva těžké.
Snad se pletu a vše se v dobré obrátí-amen.
- LachtanDrak
- Site Admin
dracik píše:pravda je,ze kuca je tu uz dlouho a pivko se me taky libi,za nic se neschovava rika to co se velcovskymu nemusi libit.jsem zvedav jak tady dlouho vydrzi.mam obavy ze dlouho ne i kdyz bych si pral opak.vemte si motaka jak tady byl dlouho .jestli 3 mesice a ve sparte je uz dva roky,takze spatny asi nebude.
To s tím Pivkem mám taky obavy,že dlouho nepobude. Co se týče Motáka, byl tu 3 nebo 4 týdny a raději to zabalil.Bohužel se mu do krize namotala vysoká marodka a myslím ještě tři zranění hráči.Tenkrát se to lepilo jak se dalo. Neměl to jednoduché a bůh ví co si vedení za tu chvíli od něj slibovalo.Nakonec raději odešel na vlastní žádost .
To byla velká škoda.
-
dracik
uvidime,treba Libor bude ten kdo to tu prolomi a vydrzi tu a kluci zacnou hrat to co po nich chce a bude to slapat aspon na tu klidnou zachranu. 
snad to dnes vyjde.za chvili vyrazim na znacku.ja tipuji 5-2