Diskuze sezóna 2015/2016
- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Diskuze
Jen aby se opět na nás jako vždy nechytli.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
- LachtanDrak
- Site Admin
Díkecdracik píše:sestrih trebic-draci
http://tv.onlajny.cz/video/index/id/2604/idCanal/27

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

- LachtanDrak
- Site Admin
Jj i já si hned říkal ,že dva góly jsme jim naservírovali na zlatém podnose. 

- LachtanDrak
- Site Admin
Sport 5 bude vysílat WSM Ligu
Přání hokejových fanoušků bylo vyslyšeno. Na obrazovkách SPORT 5 se dočkají přímých přenosů z WSM Ligy. Diváci se mohou těšit na domácí čtvrtfinálová utkání kladenských Rytířů, která se hrají příští týden.
„Od uvedení našeho magazínu Hokejová pětka, který mapuje dění ve WSM Lize a mládežnickém hokeji, registrujeme vzrůstající poptávku po přímých přenosech z druhé nejvyšší soutěže a jsme rádi, že konečně můžeme divákům oznámit - jdeme do toho!“ říká Radek Macháček, šéfredaktor SPORT 5.
Přání hokejových fanoušků bylo vyslyšeno. Na obrazovkách SPORT 5 se dočkají přímých přenosů z WSM Ligy. Diváci se mohou těšit na domácí čtvrtfinálová utkání kladenských Rytířů, která se hrají příští týden.
„Od uvedení našeho magazínu Hokejová pětka, který mapuje dění ve WSM Lize a mládežnickém hokeji, registrujeme vzrůstající poptávku po přímých přenosech z druhé nejvyšší soutěže a jsme rádi, že konečně můžeme divákům oznámit - jdeme do toho!“ říká Radek Macháček, šéfredaktor SPORT 5.

- LachtanDrak
- Site Admin
Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
to bylo vele těžké utkání. Myslel jsem,že mě u toho dnes opravdu jebne.Tato baráž bude napínavá až do úplného konce.
Díky kluci alespoň za ty dva zlaté body.
to bylo vele těžké utkání. Myslel jsem,že mě u toho dnes opravdu jebne.Tato baráž bude napínavá až do úplného konce.
Díky kluci alespoň za ty dva zlaté body.

-
-
Hrozne me zajima co se bude dit po sezone... at se udrzime nebo ne, dle meho nazoru VV odejde
-
hosi dekujem,zvlast Mirovi Svobodovi a Gewisemu.zlaty body.Most byl od poloviny zapasu lepsi,ale na to se historie ptat nebude.
Jsem hodně zklamaný sice máme 2b ale to je tak vše!!! Čekal jsem víc! Hlavně střelba to je něco hrozného! Mám pocit že ani vystřelit nechtějí! My z mezi krouží nahráváme.. Tisíc taká jako Barcelona
Jasný,vše je o náhodu,konec stáhli na 2pětky,protože ti ostaní můžou tak na Litomyšl,možná...hokejový um je mimo náš zimák,pokud to uržíme tak fakt nevím,zda to nepůjde mimo špk,nejsem skeptik,moc jim přeji se udržet,ale záměr+peníze na kvalitní hráče se musí rozjet hned po skončení soutěže o letní přípravě nemluvě,viz Pv loni.
- LachtanDrak
- Site Admin
A to já si zase myslím.
Pokud to letos udržíme bude to naopak pro VV a RK velká výzva. Stejně tak jako alkoholik musí klesnout až na úplné dno, aby si přiznal že je alkoholik,tak i Špk. musí dostat pořádně přes prsty, aby si uvědomili,že to prostě tímto stylem dál dělat nejde.Letošní sezóna je tomu zdárným příkladem.
Pokud mám nějaký cíl musím pro to něco udělat.V tabulce je 14 týmů a je naivní si myslet že to půjde samo.Pokud mám 6 až 8 týmů nabité hvězdami a jejich ambice jsou vysoké zbývá nám 6 týmů s kterými se můžeme rovnat.Pokud i tyto týmy před sezónou vehementně zbrojí, poté jede opravdu o naivní jednání z naší strany.Někdo prostě poslední vždy skončí.
Je to jen a jen o aroganci a nepřiznání si,že prostě když na to dělat trenéra v první lize nemám, tak na to nemám.Sezónu max dvě to zkoušet mohu,ale pokud se výsledky nedostavují, tak to nechám dělat někoho jiného lepšího.Je to prostě stejný kolotoč jak u hráčů.
Tři sezóny byl náš cíl PO ani v jedné jsme na to nedosáhli a vždy to odnesli hráči.Nikdo se nezaobíral tím, zda to třeba není v něčem jiném.
Radek by měl stále sbírat zkušenosti stále ještě na velký hokej nedozrál.
Kvalitní trenér je základ a vymlouvat se na finance je holí nesmysl. K čemu mi bude v týmu 10 Jaromírů Jágrů za které utratím v sezóně 10 miliónů, když skoro všechny zápasy prokoučuji. Plno týmů pracuje v sezóně s mladými hráči,ale ty musí umět někdo vést a vychovávat.
V dosavadních sezónách to sice nebylo to pravé ořechové,ale vždy jsme nějak doklouzali bez nějakých velkých problémů.
Letos si to vyžíráme opravdu poctivě až do samého závěru.Stále nemáme nic jistého a včera jsme hodně ztratili.
4 body náskoku při naší impotenci je nic.Z Mostu odjedeme bez bodu a je to již jeden jediný bod.Ostatní týmy nám nic zadarmo nedají.Ze zápasu v Mostě mám velký strach .
Naše nevýhoda činí,že při rovnosti bodů s Mostem jdeme automaticky dolů, protože Most má s námi aktivní bilanci.
Pokud to letos udržíme bude to naopak pro VV a RK velká výzva. Stejně tak jako alkoholik musí klesnout až na úplné dno, aby si přiznal že je alkoholik,tak i Špk. musí dostat pořádně přes prsty, aby si uvědomili,že to prostě tímto stylem dál dělat nejde.Letošní sezóna je tomu zdárným příkladem.
Pokud mám nějaký cíl musím pro to něco udělat.V tabulce je 14 týmů a je naivní si myslet že to půjde samo.Pokud mám 6 až 8 týmů nabité hvězdami a jejich ambice jsou vysoké zbývá nám 6 týmů s kterými se můžeme rovnat.Pokud i tyto týmy před sezónou vehementně zbrojí, poté jede opravdu o naivní jednání z naší strany.Někdo prostě poslední vždy skončí.
Je to jen a jen o aroganci a nepřiznání si,že prostě když na to dělat trenéra v první lize nemám, tak na to nemám.Sezónu max dvě to zkoušet mohu,ale pokud se výsledky nedostavují, tak to nechám dělat někoho jiného lepšího.Je to prostě stejný kolotoč jak u hráčů.
Tři sezóny byl náš cíl PO ani v jedné jsme na to nedosáhli a vždy to odnesli hráči.Nikdo se nezaobíral tím, zda to třeba není v něčem jiném.
Radek by měl stále sbírat zkušenosti stále ještě na velký hokej nedozrál.
Kvalitní trenér je základ a vymlouvat se na finance je holí nesmysl. K čemu mi bude v týmu 10 Jaromírů Jágrů za které utratím v sezóně 10 miliónů, když skoro všechny zápasy prokoučuji. Plno týmů pracuje v sezóně s mladými hráči,ale ty musí umět někdo vést a vychovávat.
V dosavadních sezónách to sice nebylo to pravé ořechové,ale vždy jsme nějak doklouzali bez nějakých velkých problémů.
Letos si to vyžíráme opravdu poctivě až do samého závěru.Stále nemáme nic jistého a včera jsme hodně ztratili.
4 body náskoku při naší impotenci je nic.Z Mostu odjedeme bez bodu a je to již jeden jediný bod.Ostatní týmy nám nic zadarmo nedají.Ze zápasu v Mostě mám velký strach .
Naše nevýhoda činí,že při rovnosti bodů s Mostem jdeme automaticky dolů, protože Most má s námi aktivní bilanci.

-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Diskuze
No ja osobne to moc ruzove nevidim. Kdyz se na to realne podivam, tak body z Benatek urcite cekat nemuzeme, z Mostu uz vubec ne, kdyz s nima mame takovy trapeni doma. Navic je Most zkusenejsi a pohlida si to. Zbyva spolehat na tri body s Trebici (pokud nam to kamaradi opet pustej) a pocitat s tim, ze dame Benatky doma, no nevim nevim. S nasi umem hrat dulezite zapasy mam docela obavy. Vidim to letos jasne....ikdyz bych se rad spletl.....
- LachtanDrak
- Site Admin
JJ proto píšu stále je to na figu i když máme 4 body náskok nic to neznamená.eight píše:No ja osobne to moc ruzove nevidim. Kdyz se na to realne podivam, tak body z Benatek urcite cekat nemuzeme, z Mostu uz vubec ne, kdyz s nima mame takovy trapeni doma. Navic je Most zkusenejsi a pohlida si to. Zbyva spolehat na tri body s Trebici (pokud nam to kamaradi opet pustej) a pocitat s tim, ze dame Benatky doma, no nevim nevim. S nasi umem hrat dulezite zapasy mam docela obavy. Vidim to letos jasne....ikdyz bych se rad spletl.....

Souhlas včerejší ztráta bodu je pro mě zklamání! Zápas sezóny a my to nezvládnem ach jo!2b je prostě málo ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle nás může hodně mrzet!!! Mělo to být o 6b a to bez debat.. Zápas v Benátkách nám hodně napoví jestli tam uhrajou body tak to bude dobré
- LachtanDrak
- Site Admin
Uhrají nějaké body je ošemetné.luke80 píše:Souhlas včerejší ztráta bodu je pro mě zklamání! Zápas sezóny a my to nezvládnem ach jo!2b je prostě málo ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle nás může hodně mrzet!!! Mělo to být o 6b a to bez debat.. Zápas v Benátkách nám hodně napoví jestli tam uhrajou body tak to bude dobré
Předpokládám Most bude bodovat doma proti Třebíči za 3 body my musíme také porazit Benátky za tři.
My doma Třebíč
Most doma Benátky opět bere 3 body my musíme doma porazit Třebíč za tři body.
My do Mostu
Od Mostu dostaneme náskok se smrskne na 1 bod.
Poslední kolo my doma Benátky
Most v Třebíči otevřené my doma Benátky otevřené.
Tak že ve finále ten jeden bod muže být klidně klíčový.Vždy musíme vycházet z toho,že soupeř bude bodovat na plno.Nyní to mají draci vše ve svých rukou.

-