57:10
Pražané už se v podstatě jen brání. Je obdivuhodné, jaký tlak dokáže vyvinout poslední tým WSM ligy na čtvrtý celek tabulky! (17:26:26)
ale co z toho
z diskuse trhaci kadan:
Jak nad tím tak uvažuju, tak ve středu by mělo být vlastně v zájmu Šumperka s náma ten minimálně jeden bod ztratit, protože kdybychom šli do play out, tak si dovedu představit, že v zápasech s Mostem bychom získali 0 bodů, což by zřejmě Šumperk dostalo do 2.ligy.
Ono toho fanoušci napovídají.
Někdy se chovají, jak mluvčí celého klubu.
Hold musí si to uhrát sami a my se určitě jen tak nedáme .Pro nás je každý bod cenou zlata.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. www.forum.satdigitalne.cz
LachtanDrak píše:Ono toho fanoušci napovídají.
Někdy se chovají, jak mluvčí celého klubu.
Hold musí si to uhrát sami a my se určitě jen tak nedáme .Pro nás je každý bod cenou zlata.
Jen tak jsem taky počítal,je jistý,že ti severočeši se stopro podělí o body,už to bylo jasný minule,Kadan za rohem,proč 300km do šumpru?Tak fakt nevím,nevím,pak jedině bodovat ode dneška naplno,jsem fakt zvědav jak to rozlousknou.
Dracik diky za odkaz.
Nutno dodat Benatky me prekvapili spise jsem necekal ,ze by ten Most zdolali.
Ve stredu to bude vele rezba.Zapas ,ktery muze mnohe napovedet.
Most se jen tak nevzda a nam se bohuzel letos proti nim nedari.
Ve stredu by drakum pomohla velka a opravdu bourliva atmosfera na stadionu.To by kluky urcite nakoplo k heroickemu vykonu.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. www.forum.satdigitalne.cz
Výhra nad Mostem by nás hodně posunula dopředu hlavně psychicky! 6b náskok by byl solidní začátek. Čeká nás zápas sezóny teď se to bude lámat!! Poslední dva mače se Mostu nedaří tak věřím že je uděláme..