harm10 píše:Pánové,buďte rádi ,za to co tady máme,vedení si myslelo,že to bude procházka,ale skutek je někde jinde.Věřím,že nový trenér dokáže umravnit obranu,naučit je hrát zodpovědně/jako Olomouc/Golmani jsou dobří a tak to chce jen uzdravit marody v Pardubkách a snad to bude lepší.Jestli se to nepodaří,je konec hokeje .Pan V.V. je dobrý manažer,ale hokeji vůbec nerozumí a to myslím ,že je pravda,jinak by vyměnil Kučeru po desátém kole.To co dokázal tento trenér je skoro jako zázrak,tak věřme ,že nebudeme poslední a že se zachráníme.
Po desátém kole?
Já bych řekl už cirka před dvěma lety.A pokud i to by pro něj nebylo dostatečným důkazem,že chyba není v hráčích, ale bohužel v trenérovi,tak minulá sezóna toho byla jednoznačně důkazem.Tak nabitej tým už se v ŠPK. Nikdy bohužel nesejde.
Tím netvrdím a nechci Radka shazovat pro draky taky, jak se říká dýchá a dělá hodně,ale na rovinu musí si přiznat,že více bohužel těm klukům dát neuměl,proto jsme byli tam kde jsme byli a jsme nyní.
Těžko se o tom píše,bohužel je to holá realita a i takovou kritiku musí Radek skousnout.Pocit musí být asi strašný,když se 4 roky stále vše svádí na hráče.
Klubem projde xxxxx hráčů a stále stejné výsledky.Náhle se vymění trenér a ejhle i s odepisovaným týmem to začíná docela klapat.
Pokus s panem Motákem byla škoda,že to zabalil a nedotáhl do konce.Těžko říci jaký byl tehdy důvod,že po sedmém zápase, kdy marodka opor, byla narvaná k prasknutí (tuším pokud se dobře pamatuji napočítal jsem sedm hráčů základu bylo mimo hru). to zabalil a odešel.
Je velký rozdíl naskočit do rozjetého vlaku a nebo poskládat si tým dle vlastního přesvědčení a začít sezónu od začátku.
Zajímalo by mě jak by to vypadalo,kdyby si pán Mazanec vybíral a skládal hráče sám již od přípravy na novou sezónu.(myšleno z hráčů, které vedení oslovilo a přijeli se v přípravě uchází o místo).
Napíšu to klidně ještě 100 krát a stále se budu opakovat, aby když si to Radek či Velča tu přečtou, že to nedělám pro to, abych jim tu práci co pro Šumperk dělají znechutil.Ba právě naopak,aby si z toho vzali to pozitivní a nakoplo je to do dalších let.