Diskuze sezóna 2015/2016
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
Re: Diskuze
No hodně špatně to dnes nesu.Nemohu to rozdýchat.Kdybychom prohrávali a soupeř nás doslova zničil, tak to bych snad ještě po chvíli rozdýchal.
Ale vést po první třetině 0:2 a od druhé třetiny přestat hrát a hrát vyloženého zandoura a myslet si, že to dokážeme uhrát to je naprostá naivita.
Jen jsem zvědav jestli si to kouč přizná,že tento zápas jednoznačně prokoučoval.
Ale vést po první třetině 0:2 a od druhé třetiny přestat hrát a hrát vyloženého zandoura a myslet si, že to dokážeme uhrát to je naprostá naivita.
Jen jsem zvědav jestli si to kouč přizná,že tento zápas jednoznačně prokoučoval.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

-
Totálně mě zklamali,ani chrápat nemůžu,po první třetině nadšení z výkonu,ale jak začali druhou,tak to bylo uplně jiný mužstvo,ani vyhodit puk z pásma nešlo,to je výkon hodný okresu,to trenér neviděl,že to nejde s takovým obr.stylem udržet,bez bruslení,antihokej do konce,jsem zhnusen,
-
Taky porad nevericne kroutim hlavou... No nic, ted mame serii domacich zapasu sice Dukla ma fazonu ale o nejaky bodik ji pripravit muzeme, potom AZ a Litky po trech a je klid.
- LachtanDrak
- Site Admin
Doufejme.
Dnes jsme se mohli dívat na tabulku z 13 místa s 5 bodovým náskokem na Most a opak je pravdou koukáme se ze 14 místa s jednobodovou strátou na 13 tý Most.
Dnes jsme se mohli dívat na tabulku z 13 místa s 5 bodovým náskokem na Most a opak je pravdou koukáme se ze 14 místa s jednobodovou strátou na 13 tý Most.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Prohra mrzí ale hlavu vzhůru a makat ono to půjde! Před týdnem to bylo daleko horší než je to teď ne?
-
Jj, ja si myslim ze za tech poslednich par kol jsme udelali vic bodu nez jsme doufali... Takze jedna prohra sice zamrzi ale je to stale jen o bod... Hlavne navazat na body z domaciho prostredi a nemam strach 

-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Víte co je zajímavé,teď sem chodí dorostenci a přesto hrají slušný hokej.Kučera měl odstoupit dřív,aby teď už nebylo pozdě.Celá hra bude záviset na tom ,koho pošlou,neboť bývalí trenér a to ani nemohu říct ťrenérˇto rozes..l totálně.Teď se uvidí jaké borce pošlou,vždyť celá čtvrtá lajna a dva hráči třetí jsou u nás na hostování.
Je super že šanci dostávají všichni! Např jak dlouho tam je Hroch?Za Kůči si neťukl přitom jsem mile překvapen jak to je šikovný hráč mladý, nebojí se na třetí lajnu má!! Dnes se trochu obavám Jihlava má fazonu jak sviňa snad je potrápíme..
- LachtanDrak
- Site Admin

To jsem opravdu nečekal a co se mě líbilo oproti Mostu hráli jsme pořád aktivně.Jihlava je sice jiný level,ale dnes narazila na srdceryvného draka.
Kluci děkujeme.Škoda toho prokoučovaného zápasu v Mostu mohli jsme již odzkočit.

-
- Dostal poděkování: 54 poděkování
co k tomu rict.super zapas.po prvni tretine jsem moc neveril,po druhe jsem si rikal bod by byl zlaty,ale co se stalo ve treti je neuveritelny.nadhera,draci diky.dukla pukla

-
- LachtanDrak
- Site Admin
Ještě musím vyzdvihnout Zelenku ten dnes zachytal famózně a v kritických chvílích nás podržel a to byl ten hlavní pilíř dnešního vítězství.

Tak dneska jsem chrochtal blahem!To byl dokonalej hokej!!Asi se ještě podívám na záznam protože to byl zážitek díky
Rád bych tu zmínil jedno jméno "FOŘT" podle mého náš nejlepší hráč když shrnu všechny zápasy. Ten nevypustí jedno střídání..