Diskuze sezóna 2015/2016
Re: Diskuze
Přesně tak povinnosti nedovolí být tam ( Proto jsem vděčný za lifetv a chytrý telefon.Když nejsou výsledky tak těžko bude nazváno tohle asi funguje všude. Možná v Brně je to jinak..
- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Rád bych tam byl.georgis píše:V sobotu konečně body s guviřema,ale kde jsme diváci?jasný,že máme každý nějakou povinnost,nebo nemoc,ale povzbuzeni na compu houby pomůže,o tv utkání nemluvě,musíme to nejhorší období překousnout a věřit,že i diváci jsou další posilou.Na olmiku v neděli jsem taky byl a takovou atmošku má jedině Kometa,že padli vůbec nehraje roli,ale ta obrovská vůle,o šancích nemluvě,to se cení,proto taky vestoje 5min,po prohře se hromdně tleskalo s plným domem za odvedený výkon.Když vidím u nás,že se odchází pravidelně před koncem,at je to tak či onak,už zbývá jen šump.deník,aby se něco otočilo.
Minulou sezónu, jsme otočili s holkami cca.50% domácích zápasů včetně přípravných a to to mám do Špk. 30 km.
Bohužel letos ještě ani jeden zápas a asi do konce roku ani nebude.Mám týden po operaci kolene.Nejdříve se musím dát pořádně do kupy.Ani bych to asi neodřídil, natož tam někde stát,nebo při těch naších super sedačkách se modlil, kdy mě do té nohy kdo kopne.

Nyní jsem strašně vděčný za LifeTv.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

- LachtanDrak
- Site Admin
Je mi to jasné,že to není 20/30,ale nechtěl jsem Radka urazit, až to bude číst.Aby si nemyslel,že my si myslíme, že je pažravý.,,Když nízký rozpočet, tak všude.,,eight píše:TO: Lachtandrak
A ty myslis, ze to Kuca dela za 20/30K mesicne?

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

[quote="luke80"]Přesně tak povinnosti nedovolí být tam ( Proto jsem vděčný za lifetv a chytrý telefon.Když nejsou výsledky tak těžko bude nazváno tohle asi funguje všude. Možná v Brně je to jinak..[/quot
Ty 2000budějičáků na slávce asi hovoří o všem
Ty 2000budějičáků na slávce asi hovoří o všem
ten náš dračí web je uplně na nic...o tom že se tam napíše referát!!!!...to že má svoboda namířeno do šumperka se musím dozvěděr z hokej.cz...je to ostuda a cenzura tam jako za komančů!!!!
Já se to dozvěděl až teď od tebe.)) Ale myslím že Kuča něco naznačoval v rozhovoru..boynton píše:ten náš dračí web je uplně na nic...o tom že se tam napíše referát!!!!...to že má svoboda namířeno do šumperka se musím dozvěděr z hokej.cz...je to ostuda a cenzura tam jako za komančů!!!!
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- LachtanDrak
- Site Admin
Díky už jsem to chtěl jít hledat.

-
- LachtanDrak
- Site Admin
Gólllllllll jj opět půjdeme úplně na dno.
Dlouho nám to vyrovnání nevydrželo už zase budeme dotahovat.
Dlouho nám to vyrovnání nevydrželo už zase budeme dotahovat.

-
- LachtanDrak
- Site Admin
Dneska je to docela sranda .
Tak pracně vyrovnáme a okamžitě opět inkasujeme.
Tak pracně vyrovnáme a okamžitě opět inkasujeme.

-
-
- Dostal poděkování: 54 poděkování
- LachtanDrak
- Site Admin
Překvapení se bohužel dnes opět nekonalo.

Analýza k dnešnímu zápasu:
Draci se po středeční prohře v Litoměřicích propadli na poslední příčku první ligy.Necelých 24 hodin po této prohře nastoupí k dalšímu zápasu na severu Čech.Tentokrát se představí v Ústí nad Labem,které ve středu hrálo na ledě prvních Budějovic a prohrálo zde 6:2.Zatímco v Budějovicích nenastupovalo Ústí v roli favorita tak dnes favoritem je a tým potřebuje bodovat,protože v tabulce se propadl až na devátou příčku a ztráta na šestou příčku,která zaručuje přímý postup do play-off činí už 5 bodů.Slovan nastoupí na led s posilami Tenkrátem,Látalem a Daleckým.V Ústí se dnes překvapení nezrodí-Slovan vyhraje..
Draci se po středeční prohře v Litoměřicích propadli na poslední příčku první ligy.Necelých 24 hodin po této prohře nastoupí k dalšímu zápasu na severu Čech.Tentokrát se představí v Ústí nad Labem,které ve středu hrálo na ledě prvních Budějovic a prohrálo zde 6:2.Zatímco v Budějovicích nenastupovalo Ústí v roli favorita tak dnes favoritem je a tým potřebuje bodovat,protože v tabulce se propadl až na devátou příčku a ztráta na šestou příčku,která zaručuje přímý postup do play-off činí už 5 bodů.Slovan nastoupí na led s posilami Tenkrátem,Látalem a Daleckým.V Ústí se dnes překvapení nezrodí-Slovan vyhraje..
- LachtanDrak
- Site Admin
Ani já neočekávám žádná překvapení.