Nastesti se podarilo dat dokupy jeste jednu lajnu, ktera si sedla. Krejcirik, Antonov, Hroch celkem funguji. Bohuzel to jeste vic oslabilo tu “druhou”... Ukazuje se, ze uprednostnit juniora bez zkusenosti jen pro to, ze hraje zadarmo, neni vzdycky reseni. Je super, ze se otrka a je to pro nej jako hokejova maturita, ale tym to muze mrzet v momente, kdy bude na prvni lajne deka.
Zatím jim to docela šlape vše ukáže jen čas.
Moc mi chybí ty tv přenosy absolutně nyní nemám přehled o Šumperském hokeji. Vždy se tak maximálně mohu kouknout na výsledky sem tam nakouknu na onlajny.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. www.forum.satdigitalne.cz
Musel to být opravdu vyrovnaný duel ,alespoň dle vývoje výsledku. Gratulace k výhře a zisku dvou bodů. Hodonín nejsou žádná ořezávátka a i oni mají každý rok vysoké ambice.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku. www.forum.satdigitalne.cz
Však, já jsem netvrdil ,že postoupíme,já jsem jenom přál aby se postup podařil.Věřím v baráž a tam si to rozdáme z Vrchlabím,případně ještě s třetím týmem.Tam rozhodne aktuální forma a štěstí,ale ještě tam nejsme