Tribuny
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tribuny
Tady se někdo ptal na tribuny.Ty budou předmětem dalších jednání šéfa PMŠ s projektanty a chce tam dát sedačky.Má to být v druhé etapě.Bavil jsem se s ním o tom,když jsem mu volal ohledně opravy chodníků v naší ulici.Tak jsme se také bavili o rekonstrukci zimáku. Tak mi přislíbil,že toto téma je otevřené a v budoucnu snad i realizovatelné. 

-
Tribuny
TO:Dračík.Tribuny jsou předmětem dalších jednání ředitele PMŠ a projektanta rekonstrukce stadionu.Prý v druhé etapě budou se instalovat sedačky na tribuny.Má být i nová střecha.Mluvil jsem s panem Pavlíčkem o rekonstrukci chodníku v naší ulici a došlo i na řeč ohledně stadionu.Pan Pavlíček mi slíbil,že o tribunách se bude v budoucnu teprve jednat.Kamarád jel do Prahy vyjednat nějaké peníze z fondů na výměnu střechy.Tak snad se i ty tribuny zvelebí.Snad tě to potěšilo a věř mi,že i mne už nebaví nastadionu stát dvě a půl hodiny,když už s přibývajícím věkem je to čím,dál, tím náročnější 

- LachtanDrak
- Site Admin
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Tribuny
Nazdar Poole kua kde jsi se celou dobu flákal čekal jsem tě celou sezónu a ty nikdy.
To bude ta příčina ,že jsme sestoupili.
Jinak tě tu vítám.

Jinak tě tu vítám.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

-
- LachtanDrak
- Site Admin
FB nepoužívám.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

-
- LachtanDrak
- Site Admin
A to máš ještě na hlavní stránce Chat pro rychlou komunikaci a co nepatří do diskuze.